Φωτογραφίες και νυφικό μακιγιάζ - SEEN ART
Όπως όλες ξέρουμε τη μέρα αυτή θέλουμε το πρόσωπο μας να λάμπει, γι αυτό το λόγο δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία, στον άνθρωπο που θα επιλέξουμε – εμπιστευτούμε για το σκοπό αυτό.
349350
single,single-post,postid-349350,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Φωτογραφίες και νυφικό μακιγιάζ

Όπως όλες ξέρουμε τη μέρα αυτή θέλουμε το πρόσωπο μας να λάμπει, γι αυτό το λόγο δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία, στον άνθρωπο που θα επιλέξουμε – εμπιστευτούμε για το σκοπό αυτό.

Πιστεύουμε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία να ζητήσουμε ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ ώστε να δούμε τι ταιριάζει στο πρόσωπο μας, το πρόσωπο αναδεικνύεται ανάλογα με το σχήμα του, το μέγεθος των ματιών, το σχήμα των χειλιών, τις γωνίες του κ.τ.λ., πράγμα που κάθε σωστός επαγγελματίας μακιγιέρ φροντίζει να αναδείξει.

Σε κάθε περίπτωση προσέχουμε ώστε εάν το δοκιμαστικό μακιγιάζ γίνει αρκετό καιρό πριν το γάμο και μεσολαβήσουν καλοκαιρινές διακοπές τότε, ο τόνος του δέρματος σκουραίνει με αποτέλεσμα το αρχικό δοκιμαστικό μακιγιάζ να μην ανταποκρίνεται στην τελική μας εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση κυρίες μου, προσπαθούμε το δοκιμαστικό του νυφικού μακιγιάζ να γίνει στο χώρο του φωτογράφου που θα αναλάβει το γάμο μας, ώστε να έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες μας από αυτό.

Ξέροντας ότι το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης για την ημέρα αυτή, φροντίζουμε, να είμαστε σίγουρες ότι το μακιγιάζ είναι αυτό ακριβώς, που θα μας κάνει να νιώθουμε σίγουρες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Αναζητήστε τους επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, ώστε να έχετε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.