Φωτογράφηση γάμου την επόμενη μέρα - SEEN ART
Συζητάμε με τον φωτογράφο μας για τα μέρη που θέλουμε να φωτογραφηθούμε και ζητάμε την γνώμη του και τις προτάσεις του.
349345
single,single-post,postid-349345,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Φωτογράφηση γάμου την επόμενη μέρα

Γιατί να ξαναντυθώ μετά τον γάμο μου;

Σίγουρα μετά τον γάμο μας θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την πίεση όλων των προηγούμενων ημερών, και εβδομάδων, που περάσαμε μέχρι να ετοιμαστούν τα πάντα στην εντέλεια.

Σκεφτείτε μια μέρα μοναδική, αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο σε εσάς και τον αγαπημένο σας, με την διακριτική και ίσως καταλυτική παρουσία του φωτογράφου μας.

Φανταστείτε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο να σας βρίσκει το ηλιοβασίλεμα ή στο κέντρο της πόλης να περιδιαβαίνετε τα στενά πιασμένοι χέρι-χέρι και αυτό που καταγράφεται να είναι η μαγεία της στιγμής. Την ”επόμενη μέρα” από τον γάμο, ο φωτογράφος εστιάζει αποκλειστικά και μόνο σε εσάς και αναδεικνύει σε χαλαρή ατμόσφαιρα μοναδικές εικόνες.

Φωτογραφιζόμαστε πιο χαλαροί με μαλλιά πιο χαλαρά και απαλό μακιγιάζ.

Συζητάμε με τον φωτογράφο μας για τα μέρη που θέλουμε να φωτογραφηθούμε και ζητάμε την γνώμη του και τις προτάσεις του.

Στην συγκεκριμένη φωτογράφιση ο φωτογράφος μπορεί να δουλέψει με διαφορετικά στυλ π.χ. editorial look, on location, εποχής, advertorial κ.α. και να δημιουργήσει πάντα σε συνεργασία με εσάς τις εικόνες εκείνες, που πραγματικά θα είναι μοναδικές και απολύτως προσωπικές.

Φωτογράφηση γάμου για την Επόμενη μέρα > Δείτε το Portfolio μας