Φωτογράφος για το γάμο μου - SEEN ART
Πως μπορώ να εμπιστευτώ έναν Φωτογράφο για τον Γάμο ή την Βάπτιση του παιδιού μου;
349329
single,single-post,postid-349329,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Φωτογράφος για το γάμο μου

Πως μπορώ να εμπιστευτώ έναν Φωτογράφο για τον Γάμο ή την Βάπτιση του παιδιού μου;

Όταν έρθει η ώρα για να επιλέξω τον Φωτογράφο τι πρέπει να προσέξω;

Η Seen art αποτελεί μαζί με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου μια αξιόπιστη επιλογή!

Μέσα από την αναζήτηση σας θα βρείτε πολλούς ”φωτογράφους” που δεν διατηρούν, ούτε κατάστημα, ούτε στούντιο φωτογραφίας και ευαγγελίζονται τον εαυτό τους σαν ”φωτογράφοι”.

Το δέλεαρ για να τους προτιμήσετε είναι σχεδόν πάντοτε η χαμηλή τιμή. Ενώ στα site που διατηρούν στα στοιχεία επικοινωνίας συνήθως δεν υπάρχει διεύθυνση ή σταθερό τηλέφωνο.

Σκεφτείτε την ισχυρή πιθανότητα μετά τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας ο εν λόγω ”φωτογράφος” να εξαφανιστεί να μην απαντά σε κανένα τηλέφωνο και εσείς, που ήδη του έχετε δώσει προκαταβολή να αναζητάτε τις φωτογραφίες ή το βίντεο από τον γάμο σας.

Δική μας παρότρυνση είναι να εμπιστεύεστε εκείνους τους επαγγελματίες, που αφενός παίζουν με την φήμη τους σε κάθε δουλειά και αφετέρου έχουν σαν προτεραιότητα την εξυπηρέτηση σας.

Σε κάθε επαφή με τον επαγγελματία φωτογράφο αναζητήστε τις γνώσεις του.

Ρωτήστε τον αν θα είναι ο ίδιος στην φωτογράφηση που κανονίζετε και όχι οι ”συνεργάτες του”, που ούτε τους ξέρετε ούτε έχετε συνενοηθεί μαζί τους.

Αποφύγετε τις συναντήσεις του δεκάλεπτου που σας αντιμετωπίζουν σαν να είστε ”μόνο πέλατης” και επικεντρωθείτε σε ουσιαστικές συναντήσεις, για να βρείτε τον φωτογράφο που χρειάζεστε για τον γάμο σας.

Συγκρίνετε τις προσφορές που θα σας δώσουν οι φωτογράφοι που θα συναντήσετε και αποφύγετε αυτές, που σας τάζουν εξωπραγματικά πράγματα σε απίστευτες τιμές.

Σε κάθε περίπτωση εκτός από την δουλειά του, ελέγχουμε για να δούμε αν ταιράζει σε εμάς το στυλ του ενώ παράλληλα ρωτάμε και αν οι φωτογραφίες που μας δείχνει ανήκουν σε αυτόν ή κάποιον άλλον.

Αφορμή για το παραπάνω κείμενο αποτελούν αρκετά τηλέφωνα που δεχτήκαμε από ανθρώπους, που αναζητούσαν τον “φωτογράφο” τους.