Ιδεες για την Βαπτιση του παιδιου μου - SEEN ART
Η Βάπτιση του παιδιού μας ένα μοναδικό γεγονός που θέλουμε να γίνει όσο πιο όμορφο γίνεται. Για να σας βοηθήσουμε από την πλευρά μας ακολουθούν μερικές ''ιδέες'' που θα σας φανούν χρήσιμες.
349331
single,single-post,postid-349331,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Ιδεες για την Βαπτιση του παιδιου μου

Η Βάπτιση του παιδιού μας ένα μοναδικό γεγονός που θέλουμε να γίνει όσο πιο όμορφο γίνεται.

Για να σας βοηθήσουμε από την πλευρά μας ακολουθούν μερικές ”ιδέες” που θα σας φανούν χρήσιμες.

1) Προσπαθήστε να κάνετε την βάπτιση μέρα ιδανικά νωρίς το απόγευμα αν είναι καλοκαίρι.
2) Επιλέξτε ένα κεντρικό ”Θέμα” για την βάπτιση του παιδιού σας από την αρχή και φροντίστε όλα τα πράγματα της βάπτισης να είναι σχετικά με αυτό.

Εάν για παράδειγμα επιλέξετε σαν ”Θέμα” σας κάποιον παιδικό ήρωα-ηρωίδα τότε τα προσκλητήρια, ο στολισμός και οι μπομπονιέρες όπως και τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους σας πρέπει να είναι σχετικά με τον ήρωα-ηρωίδα που έχετε επιλέξει.

Σαν ”Θέμα” μπορείτε επίσης να επιλέξετε και κάποιο Χρώμα ή Λουλούδι και κάθε τι που πιστεύετε ότι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

3) Στην Βάπτιση συγκεντρώστε τους μικρούς καλεσμένους σας σε σημείο, που να μπορούν να δουν το μυστήριο και να παρακολουθούν το μωρό σας, αυτό συνήθως τους κρατά απασχολημένους και χαρούμενους.

4) Διαλέξτε πριν την Βάπτιση ένα σχετικά μεγάλο παιδάκι, εφόσον δεν υπάρχει αδερφάκι, που θα κρατήσει μετά την κολυμπήθρα την λαμπάδα μαζί με τον Νόνο-Νονά.

5) Διαλέξτε πριν την Βάπτιση τις κοπέλες που θα μοιράσουν τα μαρτυρικά μετά την κολυμπήθρα και δώστε τα μαρτυρικά στην αρχή της Βάπτισης σε αυτές.

6) Δώστε στους καλεσμένους σας μετά την βάπτιση ένα αναψυκτικό ή ένα χυμό ειδικά εάν είναι καλοκαίρι ώστε να δροσιστούν και να νιώσουν καλύτερα.

Και πάνω από όλα φορέστε το πιο λαμπρό σας χαμόγελο ώστε να δείχνετε υπέροχες.

Δείτε φωτογραφίες από φωτογραφήσεις βάπτισης >