Ψηφιακό η Αναλογικό Άλμπουμ γάμου - SEEN ART
Πολύ συχνά βρισκόμαστε μπροστά σε αυτό το δίλλημα. Κάθε άλμπουμ που σχεδιάζεται μετά τον γάμο ή την βάπτιση αφηγείται μια ιστορία.
349323
single,single-post,postid-349323,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Ψηφιακό η Αναλογικό Άλμπουμ γάμου

Πολύ συχνά βρισκόμαστε μπροστά σε αυτό το δίλλημα.

Θα προσπαθήσουμε να ”βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά” στο κείμενο που ακολουθεί.

Συνήθως το ερώτημα αυτό απαντάται πολύ εύκολα εφόσον, ξέρουμε ακριβώς το τι θέλουμε.

Η φωτογράφηση που προηγείται καλό θα ήταν να είναι σχεδιασμένη εξ’ αρχής για τον έναν ή τον άλλο σκοπό. Κάθε άλμπουμ που σχεδιάζεται μετά τον γάμο ή την βάπτιση αφηγείται μια ιστορία.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτή η φωτογραφική αφήγηση έχει να κάνει με το ποιοί είμαστε και με το ”σκηνικό” του μυστηρίου και ότι ακολουθεί.

Ο φωτογράφος καταγράφει τα δρώμενα ή παρεμβαίνει ανάλογα με το τι έχουμε εμείς επιλέξει να κάνει, μέσω του στυλ φωτογράφησης που έχουμε συμφωνήσει μαζί του.

Η αφήγηση της ιστορίας μας μέσω των εικόνων γίνεται βάσει του συνολικού στυλ και όχι ασύνδετα από αυτό.

Μια μίνιμαλ φωτογράφηση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα ”φορτωμένο” άλμπουμ τόσο στο εξώφυλλο όσο και στο εσωτερικό του.

Σε ένα ψηφιακό άλμπουμ οι δυνατότητες να είναι το αποτέλεσμα πιο άρτιο σαν σύνθεση πολλαπλασιάζονται καθώς συμμετέχουν εκτός από τις φωτογραφίες, γραφικά, σχεδιαστικά στοιχεία κτλ.

Το αναλογικό άλμπουμ λειτουργεί μέσα από την απλότητα και την δύναμη των εικόνων που το συνθέτουν.

Θέματα αντοχής τόσο για το αναλογικό όσο και για το ψηφιακό άλμπουμ δεν τίθενται πλέον, καθώς τα υλικά που με τα οποία γίνονται εξασφαλίζουν μίνιμουμ διάρκεια ζωής τα πενήντα χρόνια.

Προσοχή εδώ μιλάμε για ψηφιακό άλμπουμ και όχι υποκατάστατα τύπου photobook, slim, εκτυπώσεις σε κοινό χαρτί κα.

Φυσικά το ψηφιακό άλμπουμ στοιχίζει ακριβότερα καθώς για την δημιουργία του απαιτείται, ο σχεδιασμός της μακέτας, που εμείς θα εγκρίνουμε, εκτύπωση και βιβλιοδεσία που δεν υπάρχουν στο αναλογικό άλμπουμ.

Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα, που επιθυμούμε, επιλέγουμε εμείς τι τελικά θέλουμε ψηφιακό ή αναλογικό.

Δειγματα ψηφιακών άλμπουμ γάμου μπορείτε να δείτε εδώ

Δειγματα ψηφιακών άλμπουμ βάπτισης μπορείτε να δείτε εδώ