Το μωρό μου στη βάπτιση - SEEN ART
Όμορφες φωτογραφίες για το αγγελούδι σας, το ζητούμενο από μια πανέμορφη βάπτιση. Ας προσέξουμε κάποια πράγματα για να τις έχουμε.
349348
single,single-post,postid-349348,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Το μωρό μου στη βάπτιση

Όμορφες φωτογραφίες για το αγγελούδι σας, το ζητούμενο από μια πανέμορφη βάπτιση. Ας προσέξουμε κάποια πράγματα για να τις έχουμε.

Φροντίζουμε να ”κλείσουμε” την ώρα, που θα γίνει η βάπτιση σε ώρες που το αγγελούδι μας δεν συνηθίζει να κοιμάται.

Προσέχουμε, να του δώσουμε το τελευταίο γεύμα του αρκετή ώρα πριν από την βάπτιση για να μην έχει το στομαχάκι του φορτωμένο.

Όταν βρούμε την εκκλησία, ρωτάμε τον ιερέα για το αν θα βουτήξει ολόκληρο το κεφάλι του παιδιού μέσα στο νερό.

Έχουμε μαζί μας πάντα ένα μπιμπερό με νερό ή χαμομήλι, ανάλογα με το τί του δίνουμε συνήθως ειδικά το καλοκαίρι, που η ζέστη θα το κάνει να διψάσει.

Έχουμε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μας που θα το βοηθά να παραμένει και αυτό ήρεμο και χαρωπό και προπάντων δεν αγχωνόμαστε ειδικά στο ντύσιμο και το ξεντύσιμο του παιδιού μας, ενώ ζητάμε την βοήθεια για αυτό μόνο από ένα άτομο ώστε να μην γίνεται ”πανικός” πάνω από το παιδί μας.

Φροντίζουμε τέλος, να είμαστε στην εκκλησία πριν από την βάπτιση τουλάχιστον μισή ώρα μαζί με τον νονό-ά για να βγάλουμε τις φωτογραφίες μας με την ηρεμία, που χρειάζονται οι μικροί πρωταγωνιστές μας.

Με τις καλύτερες ευχές μας… Να σας ζήσει.