Σχετικά με την εταιρεία Φωτογράφησης και Βιντεοσκόπησης Seen Art
349283
page,page-id-349283,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Εικόνες φτιαγμένες από εμπνευσμένους ανθρώπους, που απεικονίζουν τους ανθρώπους και τα έργα τους “στα καλύτερά τους”. Ο κάθε άνθρωπος και το έργο του είναι μοναδικό, κάθε μας υπηρεσία στοχεύει στο να αναδεικνύει τη μοναδικότητα, την ομορφιά, την προσωπικότητα του.

 

Seen art, η τέχνη που υπογράφει με το φως.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SEEN ART

Η εταιρεία seen art δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας και της εικονοληψίας με μακρά προυπηρεσία στον χώρο της επαγγελματικής φωτογραφίας και της διαφήμισης.

Στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη δημιουργία και την αξιοποίηση μοναδικών εικόνων και ταινιών με θέμα τον Γάμο και την Βάπτισή σας.

Πιστεύουμε στη σύνθεση ιδεών, σκέψεων και προτάσεων, λειτουργούμε ομαδικά, έχουμε πάντα έναν και μοναδικό σκοπό τη δημιουργία μοναδικών εικόνων, που να ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Κύριο μέλημά μας, ο άνθρωπος.