Φωτογράφηση καλοκαιρινού γάμου - SEEN ART
349218
single,single-post,postid-349218,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Φωτογράφηση καλοκαιρινού γάμου

Γιατί η Φωτογραφία γάμου το καλοκαίρι είναι διαφορετική από τον υπόλοιπο χρόνο. Το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι μας προσφέρει έναν απίστευτα γαλανό ουρανό, και πολύ μεγάλες ημέρες. Στην φωτογραφία αυτά τα δύο στοιχεία συνηγορούν σε μαγευτικές φωτογραφίες. Η επιλογή της εκκλησίας, ξωκλήσι ή μεγάλη εκκλησία, είναι καθοριστική για το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στον γάμο μας.

Το μοναδικό σκηνικό με το ξωκλήσι δίπλα στην θάλασσα μας χαρίζει την αύρα του Ελλήνικου καλοκαιριού, που είναι τόσο μοναδικό, ας το εκμεταλλευτούμε. Στην μεγάλη εκκλησία πάλι, τόσο η είσοδος μας όσο και η έξοδος μας, από αυτή είναι καλό να λούζεται από το καλοκαιρινό φως. Για να εκμεταλλευτούμε αυτά τα στοιχεία θα ήταν καλό να γίνει ο γάμος σχετικά νωρίς, δηλαδή το πολύ μέχρι της 7:30.

Σίγουρα αυτό δημιουργεί συνθήκες ιδιαίτερα ζεστές. Φροντίζουμε πριν τον γάμο να μην καταναλώνουμε οινοπνευματώδη ποτά που αυξάνουν την εφίδρωση και την δυσφορία μας άλλωστε η νύχτα μπροστά μας είναι μεγάλη… Το τέλος του γάμου μας ιδανικά θα μας βρει κοντά στο ηλιοβασίλεμα σκηνικό ιδιαίτερα ρομαντικό για τις φωτογραφίες.

Σε κάθε περίπτωση ο απόλυτος σύμμαχος για έναν επιτυχημένο γάμο είναι η καλή μας διάθεση και το μόνο που χρειαζόμαστε να έχουμε πάντα μαζί μας είναι το χαμόγελο μας, άλλωστε δίπλα μας είναι ό άνθρωπός μας που αγαπάμε και θέλουμε να ζήσουμε μαζί του ας το ζήσουμε…